Boardsort.com

Your complete E-scrap resource website. LEARN - SELL - PROFIT
It is currently Sat Feb 22, 2020 2:47 am


Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 
Author Message
 Post subject: Scada equipment
PostPosted: Fri Feb 14, 2020 7:57 am 

Joined: Fri Jul 01, 2016 6:55 pm
Posts: 494
Location: Texas
Does anyone have any idea if SCADA boards are low or high telco? I don’t have any pictures of the boards, I could post a picture of the complete units.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Scada equipment
PostPosted: Fri Feb 14, 2020 2:33 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Feb 03, 2015 6:57 pm
Posts: 6423
Location: Low DOS
My guess would be peripheral or low telco. With anything else also being possible.

_________________
-- my grades are my own and do not represent an offer from boardsort, nor are they guaranteed. Please keep that in mind.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Scada equipment
PostPosted: Fri Feb 14, 2020 8:22 pm 

Joined: Fri Jul 01, 2016 6:55 pm
Posts: 494
Location: Texas
I managed to get my hands on some awhile back before the telco split. We (Lost and my self) thought they would be automotive boards without the box the ended up as telco. That being the case I was figuring telco but which one I don’t know.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Scada equipment
PostPosted: Fri Feb 14, 2020 10:22 pm 
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Feb 03, 2015 6:57 pm
Posts: 6423
Location: Low DOS
It stayed tucked away in my memory that it worked out far better than I thought for whoever had some eq. But I couldn’t find the post off hand quickly so I just went by memory.

_________________
-- my grades are my own and do not represent an offer from boardsort, nor are they guaranteed. Please keep that in mind.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Scada equipment
PostPosted: Fri Feb 14, 2020 11:00 pm 

Joined: Fri Jul 01, 2016 6:55 pm
Posts: 494
Location: Texas
I found pictures of the ones I sent in as automotive w/out the box. The SCADA units I am watching on an online auction don’t appear to be this big though. These were from a large oil and gas companies well monitoring equipment. From their office they can monitor the production, so if they have a big drop in production they know there is a problem at the well.

The SCADA units I am watching is from a city water plant.


Attachments:
IMG_0766.JPG
IMG_0766.JPG [ 2.44 MiB | Viewed 71 times ]
IMG_0767.JPG
IMG_0767.JPG [ 2.43 MiB | Viewed 71 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Scada equipment
PostPosted: Sat Feb 15, 2020 9:43 am 

Joined: Fri Jul 01, 2016 6:55 pm
Posts: 494
Location: Texas
Um yeah my $50 bid on 30 working units including touch screens “working when removed from service” is going to get left at the starting gate with refebs. Selling $599 each with out the touch screen.


Attachments:
80A3B8C8-2657-4EDB-AF4C-E738EA9CE33E.jpeg
80A3B8C8-2657-4EDB-AF4C-E738EA9CE33E.jpeg [ 40.54 KiB | Viewed 60 times ]
Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 6 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: